selvskading

 

Når angsten kommer! nå har jeg det kjempe vanskelig tankene flyr rundt i hodet på meg jeg har mest lyst til å finne frem barber bladet og begynne og skade meg sånn som jeg gjorde før. Jeg har og lyst til å begynne og hyll grine men hva hjelper det jeg kommer meg ikke videre i livet vis jeg skal skade meg selv det blir jo bare stygge arr jeg angrer meg på senere og jeg kan få stygge infeksjoner. Jeg prøver å finne andre ting jeg kan gjøre for å få bort angsten og de vonde tankene mine men det er ikke så lett men jeg må vel bare jobbe med det til det bli bedre. Gud som jeg gleder meg til den dagen den vonde angsten er borte det skal bli så godt og slippe det kvele takket rundt halsen og den store vonde klumpen i magen bare den følelsen at jeg er fri fra angst det skal bli så utrolig godt.

Det er mange som ikke helt vet hva selvskading er eller tror at folk gjør det for oppmerksomhet! Jeg kan jo fortelle hvorfor jeg har gjort det. Det begynte med at jeg gjorde det fordi jeg ikke orket den psykiske smerten jeg syntes det var deilig og få det ut på den fysiske måten vis det er sånn det sies og jeg gjorde det og for å få oppmerksomhet det var et skrik om hjelp for jeg hadde det så vanskelig greidde ikke si i fra på en annen måte en og skade meg selv.

Jeg har veldig store ar og de syntes veldig godt det er mange som kansje snur seg en extra gang vis de ser arene det føles i allefall sånn for min del syntes jeg at folk heller kan spøre hva det er en og stirre for det er veldig ubehagelig for mange J det var vel alt jeg hadde på hjerte, blogges ha en fin dag videre.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emmasophies

emmasophies

19, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits